Условия за доставка

2. Доставка се извърша във всички населени места в Република България.
3. Доставката на заявени артикули се извърша след уточняване на плащането и след извършването му.
4. Доставката се извършва до 72 часа след потвърждаване на плащането, ако е по банов път.
5. За ускоряване на процедурата по приемане на поръчка и нейната доставка, моля, свържете се с нас на посочените в сайта координати.
6. Ако клиентът не бъде открит в срока за изпълнение на доствката на посоченият адрес или не бъдат осигурени достъп и условия за предаване на поръчката в регламентирания срок, то тя се счита за невалидна и ЛАБОЛУС ООД се освобождава от задължението да извърши доставката.
7. В случай, че клиентът потвърди да получи поръчаните от него артикули и не е бил открит или не е осигурил достъп и условия за доставка повторната доставка се извърша за негова сметка.
8. Ако клиентът задължи трето лице да получи поръчаните от него артикули задължително трябва да уведоми ЛАБОЛУС ООД и да предостави данни за третото лице.

Извършване на онлайн покупка

Важно!

Посочените цени в сайта са в български лева.

Описание на процедура за извършване на онлайн покупка

За да пазарувате от нашия интернет магазин, първо трябва да прочетете правилата и условията за ползване на сайта.

За да закупите продукти от сайта не е нужно да се регистрирате предварително.

Когато харесате артикул и решите да го закупите трябва да натиснете бутона “кошница/ количка“. Вида и броя артикули ще се визуализират в модула Електронна Количка.

Той Ви позволява да направите преглед на поръчката или да преминете към нейното закупуване по електронен път.

След избиране на „КЪМ СМЕТКАТА“ ще се визуализира страница със следните данни, необходими за попълване:

– ЛИЧНИ ДАННИ – физическо или юридическо лице

– АДРЕС – адрес за доставка

– НАЧИН НА ДОСТАВКА, като може да изберете дали покупката да бъде доставена до посочен от Вас адрес, ще пожелаете да я вземете от офис на куриер.

– ПЛАЩАНЕ – предвиждат се три вида плащане.

  1. ЧРЕЗ БАНКОВ ПРЕВОД

Ако изберете този начин на плащане трябва да направите банков превод в полза на Амодория ООД. В основание на превода посочите номера на поръчката, която ще получите на посоченият имейл адрес след потвърждаване на поръчката и описание на продукта.

Банкови сметки:

 

– за банков превод в лева

  1. ЧРЕЗ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ за продукти до 1000 лева.

При избор на тази опция, Вие следва да заплатите дължимата сума за поръчката при получаване на поръчката на посочения от Вас адрес. Сумата се заплаща на куриера от куриерска фирма.

При доставката получавате от куриера документ, в който е посочена поръчаната стока и дължимата за нея продажна цена. Вие предавате на куриера общата сума, посочена във фактурата, което се отбелязва в приемо-предавателен протокол, удостоверяващ предаването от куриера на стоката, посочена във фактурата на потребителя. Приемо-предавателният протокол служи за разписка.

  1. С ДЕБИТНА КАРТА

– Фактуриране – ако желаете да бъде издадена фактура за осъществената покупка.

 – Допълнителна информация – поле, в което може да попълните всякаква информация, свързана със заявените продукти – да бъде опакована, да бъде доставена в определен час и др.

При следващата стъпка трябва да се съгласите и приемете условията за ползване на сайта ЛАБОЛУС ООД .

Ако желаете може да напишете коментар относно поръчката.

След получаване на потвърждения за направената поръчка, наш представител ще се свърже с Вас и ще уточни всички детайли, свързани с нея.